Predmetnik HOTELIRSTVO IN TURIZEM
Visokošolski študijski program HOTELIRSTVO IN TURIZEM
- letnik
1. semester | KT |
Statistika | 6 |
2. tuj jezik (ANJ/NEJ/ITJ) | 6 |
Ekonomika turističnih podjetij | 6 |
Ekonomika turizma | 6 |
Gastrokultura | 6 |
2. semester | KT |
Poslovno komuniciranje | 3 |
1. tuj jezik (ANJ/NEJ) | 3 |
Dediščina in avtentičnost | 9 |
Izbirni modul – Hotelirski management: Procesna tehnika v pripravi in ponudbi hrane | 9 |
Izbirni modul – Turistični management: Inovativnost in podjetnost v turizmu | 9 |
Praktično usposabljanje | 6 |
- letnik
3. semester | KT |
Ravnanje z ljudmi pri delu | 6 |
2. tuj jezik (ANJ/NEJ/ITJ) | 9 |
Trženje storitev | 9 |
Izbirni modul – Hotelirski management:
Poslovanje v hotelirstvu |
6 |
Izbirni modul – Turistični management:
Strategije in sestavine gostoljubnosti v hotelirstvu in turizmu |
6 |
4. semester | KT |
1. tuj jezik (ANJ/NEJ) | 4 |
e-trženje | 6 |
Pravni predpisi | 3 |
Izbirni modul – Hotelirski management:
Kakovost hrane in pijač |
9 |
Izbirni modul – Turistični management:
Tematski turizem |
9 |
Praktično usposabljanje | 8 |
- letnik
5. semester | KT |
Poslovne finance in računovodstvo | 6 |
Osebni management | 6 |
2. tuj jezik (ANJ/NEJ/ITJ) | 6 |
Trajnostni turizem | 6 |
Management kakovosti in odličnosti v hotelirstvu in turizmu | 6 |
6. semester | KT |
1. tuj jezik (ANJ/NEJ) | 3 |
Izbirni modul – Hotelirski management:
Management v hotelirstvu |
6 |
Izbirni modul – Hotelirski management:
Kultura bivalnega okolja v turizmu |
6 |
Izbirni modul – Hotelirski management: izbirni predmet | 5 |
Izbirni modul – Turistični management:
Poslovni turizem |
6 |
Izbirni modul – Turistični management:
Destinacijski management |
6 |
Izbirni modul – Turistični management: izbirni predmet | 5 |
Diplomsko delo | 10 |
SKUPAJ | 180 |
Izbirni predmeti | KT |
Sodobna družba in prosti čas | 5 |
Protokol v hotelirstvu in turizmu | 5 |
Podjetništvo | 5 |
Cenovne strategije v turizmu | 5 |
Vedenje uporabnikov | 5 |
3. tuj jezik (NEJ/ITJ) | 5 |
Management v velneškem turizmu | 5 |