Obvestilo

3. januar, 2019

Obveščamo vas, da se v petek, 4.1.2019 ob 16 uri začne izvajati uvodni seminar iz predmeta Italijanski jezik (2. tuj jezik). Seminar je brezplačen. Vljudno vabljeni.

Izredna izpitna roka

3. november, 2018

Izredni rok za predmet Strategije in sestavine gostoljubnosti v hotelirstvu in turizmu bo v torek, 6.11.2018 ob 16 uri. Izredni rok za predmet Poslovno komuniciranje bo v četrtek, 6.12.2018 ob 16 uri.

Ta spletna stran uporablja piškotke, da bi izboljšali uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani soglašate, da jih lahko uporabljamo. Več informacij

Obvestilo o piškotkih
Spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1), ki je stopil v veljavo 15. 6. 2013, narekuje, da je sedaj potrebno uporabnike spletne strani obvestiti, če se ob obisku spletne strani prek brskalnika naložijo piškotki na njihov računalnik ali mobilno napravo.
HTTP piškotki (v nadaljevanju piškotki) so majhne tekstovne datoteke, ki se zapišejo na vaš računalnik prek brskalnika, ko obiščete spletno stran. Na https://vs-bled.si uporabljamo piškotke, ki so neškodljivi. S pomočjo piškotkov si pomagamo pri analizi uporabnikov in pri beleženju obiska za statistične namene. To nam omogoča, da izboljšujemo kakovost naših storitev.
Piškotke lahko tudi po želji odstranite. Način kako odstraniti HTTP piškote iz vašega računalnika se razlikuje od brskalnika do brskalnika. Navodilo o odstranitvi piškotov najdete v posameznem brskalniku v rubriki pomoč.
Kakšne piškotke uporabljamo?
Za spremljanje obiska naše spletne strani uporabljamo Google Analitiko.

Zapri