Redni izpitni roki – februar 2020/2021
REDNI IZPITNI ROKI – FEBRUAR 2020/2021 15.02.2021 do 08.03.2021 | |||||
LETNIK | ŠTUDIJSKI PROGRAM | PREDMET | PISNI IZPIT | URA | USTNI IZPIT |
2. | HT | Kakovost hrane in pijač | 15.02.2021 | 15.00 | |
2. | ZT | Zdraviliški turizem | 15.02.2021 | 15.00 | |
2. | ZT | Wellness turizem | 15.02.2021 | 15.00 | |
3. | ZT | Management zdravilišč in rehabilitacijskih centrov | 15.02.2021 | 15.00 | |
3. | ZT | Management wellness centrov | 15.02.2021 | 15.00 | |
1. | HT | Ekonomika turističnih podjetij | 16.02.2021 | 15.00 | |
1. | ZT | Ekonomika in podjetništvo | 16.02.2021 | 15.00 | |
3. | ZT | Ustvarjanje vrednosti v zdravstvenem turizmu | 16.02.2021 | 15.00 | |
1. | HT in ZT | 2. tuj jezik – 1. letnik - ITJ | 17.02.2021 | 15.00 | 21.02.2021 |
2. | HT in ZT | 2. tuj jezik – 2. letnik - ITJ | 17.02.2021 | 15.00 | 21.02.2021 |
3. | HT in ZT | 2. tuj jezik – 3. letnik - ITJ | 17.02.2021 | 15.00 | 21.02.2021 |
1. | HT in ZT | 2. tuj jezik – 1. letnik - NEJ | 17.02.2021 | 15.00 | 22.02.2021 |
2. | HT in ZT | 2. tuj jezik – 2. letnik - NEJ | 17.02.2021 | 15.00 | 22.02.2021 |
3. | HT in ZT | 2. tuj jezik – 3. letnik - NEJ | 17.02.2021 | 15.00 | 22.02.2021 |
2. | HT in ZT | Ravnanje z ljudmi pri delu | 18.02.2021 | 15.00 | 23.02.2021 |
1. | HT in ZT | Poslovno komuniciranje | 18.02.2021 | 15.00 | 23.02.2021 |
1. | HT in ZT | 1. tuj jezik – 1. letnik – ANJ | 19.02.2021 | 15.00 | 24.02.2021 |
2. | HT in ZT | 1. tuj jezik – 2. letnik – ANJ | 19.02.2021 | 15.00 | 24.02.2021 |
3. | HT | 1. tuj jezik – 3. letnik – ANJ | 19.02.2021 | 15.00 | 24.02.2021 |
3. | ZT | Integrativni pristopi v zdravstvenem turizmu | 19.02.2021 | 15.00 | |
2. | HT | Poslovanje v hotelirstvu | 22.02.2021 | 15.00 | |
2. | HT | Tematski turizem | 22.02.2021 | 15.00 | |
2. | ZT | Dejavniki vpliva na zdravje | 22.02.2021 | 15.00 | |
3. | ZT | Medkulturna komunikacija | 22.02.2021 | 15.00 | |
3. | HT | Management kakovosti v turizmu | 23.02.2021 | 15.00 | / |
3. | ZT | Zdravstveni sistemi | 23.02.2021 | 15.00 | / |
2. | ZT | Veda o boleznih | 23.02.2021 | 15.00 | |
1. | HT in ZT | Ekonomika turizma | 23.02.2021 | 15.00 | |
2. | HT | Strategije in sestavine gostoljubnosti v hotelirstvu in turizmu | 24.02.2021 | 15.00 | 01.03.2021 |
3. | HT | Kultura bivalnega okolja v turizmu | 24.02.2021 | 15.00 | / |
3. | HT | Poslovni turizem | 24.02.2021 | 15.00 | / |
1. | HT | Gastrokultura | 24.02.2021 | 15.00 | |
1. | ZT | Uvod v zdravstveni turizem | 24.02.2021 | 15.00 | |
3. | HT | Management v hotelirstvu | 25.02.2021 | 15.00 | / |
1.+2. | HT in ZT | Trženje storitev | 25.02.2021 | 15.00 | / |
3. | HT | Osebni management | 26.02.2021 | 15.00 | 03.03.2021 |
3. | ZT | Osebni management in razvoj vodstvenih veščin | 26.02.2021 | 15.00 | 03.03.2021 |
1. | HT | Dediščina in avtentičnost | 26.02.2021 | 15.00 | |
1. | HT | Inovativnost in podjetnost v turizmu | 01.03.2021 | 15.00 | / |
1. | HT | Procesna tehnika v pripravi in ponudbi hrane | 01.03.2021 | 15.00 | |
3. | HT in ZT | Trajnostni turizem | 01.03.2021 | 15.00 | / |
1.+2. | HT in ZT | Pravni predpisi | 02.03.2021 | 15.00 | |
2. | ZT | Osnove anatomije in fiziologije človeka | 02.03.2021 | 15.00 | |
1.+3. | HT in ZT | Destinacijski management | 03.03.2021 | 15.00 | |
2. | HT in ZT | E-trženje | 03.03.2021 | 15.00 | |
2.+ 3. | HT in ZT | Poslovne finance in računovodstvo | 04.03.2021 | 15.00 | / |
1. | HT in ZT | Statistika | 04.03.2021 | 15.00 |
Redni izpitni roki – junij 2020/2021
REDNI IZPITNI ROKI – JUNIJ 2020/2021 14.06.2021 do 02.07.2021 | |||||
LETNIK | ŠTUDIJSKI PROGRAM | PREDMET | PISNI IZPIT | URA | USTNI IZPIT |
2. | HT | Kakovost hrane in pijač | 14.06.2021 | 15.00 | |
2. | ZT | Zdraviliški turizem | 14.06.2021 | 15.00 | |
2. | ZT | Wellness turizem | 14.06.2021 | 15.00 | |
3. | ZT | Management zdravilišč in rehabilitacijskih centrov | 14.06.2021 | 15.00 | |
3. | ZT | Management wellness centrov | 14.06.2021 | 15.00 | |
1. | HT in ZT | Statistika | 14.06.2021 | 15.00 | |
1. | HT | Ekonomika turističnih podjetij | 15.06.2021 | 15.00 | |
1. | ZT | Ekonomika in podjetništvo | 15.06.2021 | 15.00 | |
1. | HT in ZT | 2. tuj jezik – 1. letnik - ITJ | 15.06.2021 | 15.00 | 21.06.2021 |
2. | HT in ZT | 2. tuj jezik – 2. letnik - ITJ | 15.06.2021 | 15.00 | 21.06.2021 |
3. | HT in ZT | 2. tuj jezik – 3. letnik - ITJ | 15.06.2021 | 15.00 | 21.06.2021 |
1. | HT in ZT | 2. tuj jezik – 1. letnik - NEJ | 15.06.2021 | 16.00 | 21.06.2021 |
2. | HT in ZT | 2. tuj jezik – 2. letnik - NEJ | 15.06.2021 | 16.00 | 21.06.2021 |
3. | HT in ZT | 2. tuj jezik – 3. letnik - NEJ | 15.06.2021 | 16.00 | 21.06.2021 |
2. | HT in ZT | Ravnanje z ljudmi pri delu | 16.06.2021 | 16.00 | 22.06.2021 |
1. | HT in ZT | Poslovno komuniciranje | 16.06.2021 | 15.00 | 22.06.2021 |
1. | HT in ZT | 1. tuj jezik – 1. letnik – ANJ | 17.06.2021 | 15.00 | 23.06.2021 |
2. | HT in ZT | 1. tuj jezik – 2. letnik – ANJ | 17.06.2021 | 15.00 | 23.06.2021 |
3. | HT | 1. tuj jezik – 3. letnik – ANJ | 17.06.2021 | 15.00 | 23.06.2021 |
2. | HT | Poslovanje v hotelirstvu | 18.06.2021 | 15.00 | |
2. | HT | Tematski turizem | 18.06.2021 | 15.00 | |
2. | ZT | Dejavniki vpliva na zdravje | 18.06.2021 | 15.00 | |
3. | HT | Management kakovosti in odličnosti v hotelirstvu in turizmu | 21.06.2021 | 16.00 | / |
2. | ZT | Veda o boleznih | 21.06.2021 | 15.00 | |
1. | HT in ZT | Ekonomika turizma | 21.06.2021 | 15.00 | |
2. | HT | Strategije in sestavine gostoljubnosti v hotelirstvu in turizmu | 22.06.2021 | 15.00 | 28.06.2021 |
3. | HT | Kultura bivalnega okolja v turizmu | 22.06.2021 | 15.00 | / |
3. | HT | Poslovni turizem | 22.06.2021 | 15.00 | / |
1. | HT | Gastrokultura | 22.06.2021 | 16.00 | |
1. | ZT | Uvod v zdravstveni turizem | 22.06.2021 | 16.00 | |
3. | HT | Management v hotelirstvu | 23.06.2021 | 15.00 | / |
1.+2. | HT in ZT | Trženje storitev | 23.06.2021 | 15.00 | / |
3. | HT | Osebni management | 24.06.2021 | 15.00 | 02.07.2021 |
3. | ZT | Osebni management in razvoj vodstvenih veščin | 24.06.2021 | 15.00 | |
1. | HT | Dediščina in avtentičnost | 24.06.2021 | 15.00 | |
1. | HT | Inovativnost in podjetnost v turizmu | 24.06.2021 | 15.00 | / |
1. | HT | Procesna tehnika v pripravi in ponudbi hrane | 24.06.2021 | 15.00 | |
3. | HT | Trajnostni turizem | 24.06.2021 | 15.00 | / |
1.+2. | HT in ZT | Pravni predpisi | 01.07.2021 | 15.00 | |
2. | ZT | Osnove anatomije in fiziologije človeka | 01.07.2021 | 15.00 | |
1.+3. | HT in ZT | Destinacijski management | 02.07.2021 | 15.00 | |
2. | HT in ZT | E-trženje | 02.07.2021 | 15.00 | |
2.+ 3. | HT in ZT | Poslovne finance in računovodstvo | 02.07.2021 | 15.00 | / |