REDNI IZPITNI ROKI – FEBRUAR 2021/2022 14.02.2022 do 07.03.2022 | |||||
LETNIK | ŠTUDIJSKI PROGRAM | PREDMET | PISNI IZPIT | URA | USTNI IZPIT |
2. | HT | Kakovost hrane in pijač | 14.02.2022 | 15.00 | |
2. | ZT | Zdraviliški turizem | 14.02.2022 | 15.00 | |
2. | ZT | Wellness turizem | 14.02.2022 | 15.00 | |
3. | ZT | Management zdravilišč in rehabilitacijskih centrov | 14.02.2022 | 15.00 | |
3. | ZT | Management wellness centrov | 14.02.2022 | 15.00 | |
1. | HT | Ekonomika turističnih podjetij | 15.02.2022 | 15.00 | |
1. | ZT | Ekonomika in podjetništvo | 16.02.2022 | 15.00 | |
3. | ZT | Ustvarjanje vrednosti v zdravstvenem turizmu | 15.02.2022 | 15.00 | |
1. | HT in ZT | 2. tuj jezik – 1. letnik – ITJ | 16.02.2022 | 15.00 | 21.02.2022 |
2. | HT in ZT | 2. tuj jezik – 2. letnik – ITJ | 16.02.2022 | 15.00 | 21.02.2022 |
3. | HT in ZT | 2. tuj jezik – 3. letnik – ITJ | 16.02.2022 | 15.00 | 21.02.2022 |
1. | HT in ZT | 2. tuj jezik – 1. letnik – NEJ | 16.02.2022 | 15.00 | 22.02.2022 |
2. | HT in ZT | 2. tuj jezik – 2. letnik – NEJ | 16.02.2022 | 15.00 | 22.02.2022 |
3. | HT in ZT | 2. tuj jezik – 3. letnik – NEJ | 16.02.2022 | 15.00 | 22.02.2022 |
2. | HT in ZT | Ravnanje z ljudmi pri delu | 17.02.2022 | 15.00 | 23.02.2022 |
1. | HT in ZT | Poslovno komuniciranje | 17.02.2022 | 15.00 | 23.02.2022 |
3. | ZT | Preventiva, zdravljenje in rehabilitacija v zdravstvenem turizmu | 17.02.2022 | 15.00 | |
1. | HT in ZT | 1. tuj jezik – 1. letnik – ANJ | 18.02.2022 | 15.00 | 24.02.2022 |
2. | HT in ZT | 1. tuj jezik – 2. letnik – ANJ | 18.02.2022 | 15.00 | 24.02.2022 |
3. | HT | 1. tuj jezik – 3. letnik – ANJ | 18.02.2022 | 15.00 | 24.02.2022 |
3. | ZT | Integrativni pristopi v zdravstvenem turizmu | 18.02.2022 | 15.00 | |
2. | HT | Poslovanje v hotelirstvu | 21.02.2022 | 15.00 | |
2. | HT | Tematski turizem | 21.02.2022 | 15.00 | |
2. | ZT | Dejavniki vpliva na zdravje | 21.02.2022 | 15.00 | |
3. | ZT | Medkulturna komunikacija | 21.02.2022 | 15.00 | |
3. | HT | Management kakovosti v turizmu | 22.02.2022 | 15.00 | / |
3. | ZT | Zdravstveni sistemi | 22.02.2022 | 15.00 | |
2. | ZT | Veda o boleznih | 22.02.2022 | 15.00 | |
1. | HT in ZT | Ekonomika turizma | 22.02.2022 | 15.00 | |
2. | HT | Strategije in sestavine gostoljubnosti v hotelirstvu in turizmu | 24.02.2022 | 15.00 | 01.03.2022 |
3. | HT | Kultura bivalnega okolja v turizmu | 23.02.2022 | 15.00 | / |
3. | HT | Poslovni turizem | 23.02.2022 | 15.00 | / |
1. | HT | Gastrokultura | 23.02.2022 | 15.00 | |
1. | ZT | Uvod v zdravstveni turizem | 23.02.2022 | 15.00 | |
3. | HT | Management v hotelirstvu | 24.02.2022 | 15.00 | / |
1.+2. | HT in ZT | Trženje storitev | 24.02.2022 | 15.00 | / |
3. | HT | Osebni management | 25.02.2022 | 15.00 | 02.03.2022 |
3. | ZT | Osebni management in razvoj vodstvenih veščin | 25.02.2022 | 15.00 | 02.03.2022 |
1. | HT | Dediščina in avtentičnost | 25.02.2022 | 15.00 | |
1. | HT | Inovativnost in podjetnost v turizmu | 01.03.2022 | 15.00 | / |
1. | HT | Procesna tehnika v pripravi in ponudbi hrane | 01.03.2022 | 15.00 | |
3. | HT in ZT | Trajnostni turizem | 01.03.2022 | 15.00 | / |
1.+2. | HT in ZT | Pravni predpisi | 02.03.2022 | 15.00 | |
2. | ZT | Osnove anatomije in fiziologije človeka | 02.03.2022 | 15.00 | |
1.+3. | HT in ZT | Destinacijski management | 03.03.2022 | 15.00 | |
2. | HT in ZT | E-trženje | 03.03.2022 | 15.00 | |
2.+ 3. | HT in ZT | Poslovne finance in računovodstvo | 04.03.2022 | 15.00 | / |
1. | HT in ZT | Statistika | 04.03.2022 | 15.00 |
REDNI IZPITNI ROKI – JUNIJ 2021/2022 13.06.2022 do 27.06.2022 | |||||
LETNIK | ŠTUDIJSKI PROGRAM | PREDMET | PISNI IZPIT | URA | USTNI IZPIT |
2. | HT | Kakovost hrane in pijač | 13.06.2022 | 15.00 | |
2. | ZT | Zdraviliški turizem | 13.06.2022 | 15.00 | |
2. | ZT | Wellness turizem | 13.06.2022 | 15.00 | |
3. | ZT | Management zdravilišč in rehabilitacijskih centrov | 13.06.2022 | 15.00 | |
3. | ZT | Management wellness centrov | 13.06.2022 | 15.00 | |
1. | HT in ZT | Statistika | 13.06.2022 | 15.00 | |
1. | HT | Ekonomika turističnih podjetij | 14.06.2022 | 15.00 | |
1. | ZT | Ekonomika in podjetništvo | 14.06.2022 | 15.00 | |
1. | HT in ZT | 2. tuj jezik – 1. letnik – ITJ | 14.06.2022 | 15.00 | 20.06.2022 |
2. | HT in ZT | 2. tuj jezik – 2. letnik – ITJ | 14.06.2022 | 15.00 | 20.06.2022 |
3. | HT in ZT | 2. tuj jezik – 3. letnik – ITJ | 14.06.2022 | 15.00 | 20.06.2022 |
1. | HT in ZT | 2. tuj jezik – 1. letnik – NEJ | 14.06.2022 | 15.00 | 20.06.2022 |
2. | HT in ZT | 2. tuj jezik – 2. letnik – NEJ | 14.06.2022 | 15.00 | 20.06.2022 |
3. | HT in ZT | 2. tuj jezik – 3. letnik – NEJ | 14.06.2022 | 15.00 | 20.06.2022 |
2. | HT in ZT | Ravnanje z ljudmi pri delu | 15.06.2022 | 15.00 | 21.06.2022 |
1. | HT in ZT | Poslovno komuniciranje | 15.06.2022 | 15.00 | 21.06.2022 |
1. | HT in ZT | 1. tuj jezik – 1. letnik – ANJ | 16.06.2022 | 17.00 | 22.06.2022 |
2. | HT in ZT | 1. tuj jezik – 2. letnik – ANJ | 16.06.2022 | 17.00 | 22.06.2022 |
3. | HT | 1. tuj jezik – 3. letnik – ANJ | 16.06.2022 | 17.00 | 22.06.2022 |
2. | HT | Poslovanje v hotelirstvu | 17.06.2022 | 15.00 | |
2. | HT | Tematski turizem | 17.06.2022 | 15.00 | |
2. | ZT | Dejavniki vpliva na zdravje | 17.06.2022 | 15.00 | |
3. | HT | Management kakovosti in odličnosti v hotelirstvu in turizmu | 20.06.2022 | 15.00 | / |
2. | ZT | Veda o boleznih | 20.06.2022 | 15.00 | |
1. | HT in ZT | Ekonomika turizma | 20.06.2022 | 15.00 | |
2. | HT | Strategije in sestavine gostoljubnosti v hotelirstvu in turizmu | 21.06.2022 | 15.00 | 27.06.2022 |
3. | HT | Kultura bivalnega okolja | 21.06.2022 | 15.00 | / |
3. | HT | Poslovni turizem | 21.06.2022 | 15.00 | / |
1. | HT | Gastrokultura | 21.06.2022 | 15.00 | |
1. | ZT | Uvod v zdravstveni turizem | 21.06.2022 | 15.00 | |
3. | HT | Management v hotelirstvu | 22.06.2022 | 15.00 | / |
1.+2. | HT in ZT | Trženje storitev | 22.06.2022 | 15.00 | / |
3. | HT | Osebni management | 23.06.2022 | 15.00 | 27.06.2022 |
3. | ZT | Osebni management in razvoj vodstvenih veščin | 23.06.2022 | 15.00 | |
1. | HT | Dediščina in avtentičnost | 23.06.2022 | 15.00 | |
1. | HT | Inovativnost in podjetnost v turizmu | 23.06.2022 | 15.00 | / |
1. | HT | Procesna tehnika v pripravi in ponudbi hrane | 23.06.2022 | 15.00 | |
3. | HT | Trajnostni turizem | 23.06.2022 | 15.00 | / |
1.+2. | HT in ZT | Pravni predpisi | 24.06.2022 | 15.00 | |
2. | ZT | Osnove anatomije in fiziologije človeka | 24.06.2022 | 15.00 | |
1.+3. | HT in ZT | Destinacijski management | 27.06.2022 | 15.00 | |
2. | HT in ZT | E-trženje | 27.06.2022 | 15.00 | |
2.+ 3. | HT in ZT | Poslovne finance in računovodstvo | 27.06.2022 | 15.00 | / |
REDNI IZPITNI ROKI – SEPTEMBER 2021/2022 29.08.2022 do 12.09.2022 | |||||
LETNIK | ŠTUDIJSKI PROGRAM | PREDMET | PISNI IZPIT | URA | USTNI IZPIT |
2. | HT | Kakovost hrane in pijač | 29.08.2022 | 15.00 | |
2. | ZT | Zdraviliški turizem | 29.08.2022 | 15.00 | |
2. | ZT | Wellness turizem | 29.08.2022 | 15.00 | |
3. | ZT | Management zdravilišč in rehabilitacijskih centrov | 29.08.2022 | 15.00 | |
3. | ZT | Management wellness centrov | 29.08.2022 | 15.00 | |
1. | HT | Ekonomika turističnih podjetij | 30.08.2022 | 15.00 | |
1. | ZT | Ekonomika in podjetništvo | 30.08.2022 | 15.00 | |
3. | ZT | Ustvarjanje vrednosti v zdravstvenem turizmu | 30.08.2022 | ||
1. | HT in ZT | 2. tuj jezik – 1. letnik – ITJ | 31.08.2022 | 15.00 | 05.09.2022 |
2. | HT in ZT | 2. tuj jezik – 2. letnik – ITJ | 31.08.2022 | 15.00 | 05.09.2022 |
3. | HT in ZT | 2. tuj jezik – 3. letnik – ITJ | 31.08.2022 | 15.00 | 05.09.2022 |
1. | HT in ZT | 2. tuj jezik – 1. letnik – NEJ | 31.08.2022 | 15.00 | 05.09.2022 |
2. | HT in ZT | 2. tuj jezik – 2. letnik – NEJ | 31.08.2022 | 15.00 | 05.09.2022 |
3. | HT in ZT | 2. tuj jezik – 3. letnik – NEJ | 31.08.2022 | 15.00 | 05.09.2022 |
2. | HT in ZT | Ravnanje z ljudmi pri delu | 01.09.2022 | 15.00 | 06.09.2022 |
1. | HT in ZT | Poslovno komuniciranje | 01.09.2022 | 15.00 | 06.09.2022 |
1. | HT in ZT | 1. tuj jezik – 1. letnik – ANJ | 02.09.2022 | 15.00 | 07.09.2022 |
2. | HT in ZT | 1. tuj jezik – 2. letnik – ANJ | 02.09.2022 | 15.00 | 07.09.2022 |
3. | HT | 1. tuj jezik – 3. letnik – ANJ | 02.09.2022 | 15.00 | 07.09.2022 |
3. | ZT | Integrativni pristopi v zdravstvenem turizmu | 02.09.2022 | 15.00 | |
2. | HT | Poslovanje v hotelirstvu | 05.09.2022 | 15.00 | |
2. | HT | Tematski turizem | 05.09.2022 | 15.00 | |
2. | ZT | Dejavniki vpliva na zdravje | 05.09.2022 | 15.00 | |
3. | ZT | Medkulturna komunikacija | 05.09.2022 | 15.00 | |
3. | HT | Management kakovosti in odličnosti v hotelirstvu in turizmu | 06.09.2022 | 15.00 | / |
3. | ZT | Zdravstveni sistemi | |||
2. | ZT | Veda o boleznih | 06.09.2022 | 15.00 | |
1. | HT in ZT | Ekonomika turizma | 06.09.2022 | 15.00 | |
2. | HT | Strategije in sestavine gostoljubnosti v hotelirstvu in turizmu | 07.09.2022 | 15.00 | 12.09.2022 |
3. | HT | Kultura bivalnega okolja v turizmu | 07.09.2022 | 15.00 | |
3. | HT | Poslovni turizem | 07.09.2022 | 15.00 | |
1. | HT | Gastrokultura | 07.09.2022 | 15.00 | |
1. | ZT | Uvod v zdravstveni turizem | 07.09.2022 | 15.00 | |
3. | HT | Management v hotelirstvu | 08.09.2022 | 15.00 | |
1.+2. | HT in ZT | Trženje storitev | 08.09.2022 | 15.00 | |
3. | HT | Osebni management | 09.09.2022 | 15.00 | 14.09.2022 |
3. | ZT | Osebni management in razvoj vodstvenih veščin | 09.09.2022 | 15.00 | |
1. | HT | Dediščina in avtentičnost | 09.09.2022 | 15.00 | |
1. | HT | Inovativnost in podjetnost v turizmu | 12.09.2022 | 15.00 | |
1. | HT | Procesna tehnika v pripravi in ponudbi hrane | 12.09.2022 | 15.00 | |
3. | HT | Trajnostni turizem | 12.09.2022 | 15.00 | |
1.+2. | HT in ZT | Pravni predpisi | 13.09.2022 | 15.00 | |
2. | ZT | Osnove anatomije in fiziologije človeka | 13.09.2022 | 15.00 | |
1.+3. | HT in ZT | Destinacijski management | 14.09.2022 | 15.00 | |
2. | HT in ZT | E-trženje | 14.09.2022 | 15.00 | |
2.+ 3. | HT in ZT | Poslovne finance in računovodstvo | 15.09.2022 | 15.00 | / |
1. | HT in ZT | Statistika | 15.09.2022 | 15.00 |