Back

Dodelitev UDK številke

Če želite pridobiti UDK številko za vaše zaključno delo, pravočasno (vsaj 10 dni prej) pošljite na naslov mojca.jost@vgs-bled.si naslednje podatke v slovenskem jeziku:
– naslov naloge;
– najmanj pet ključnih besed (v množini);
– povzetek.

Informacijski viri

Slovenske podatkovne baze:
Digitalna knjižnica Slovenije https://www.dlib.si/
Nacionalni portal odprte znanosti Openscience.si http://openscience.si/

Ostali informacijski viri:
Scopus

Odpiralni čas:

vsak dan od 9.30 – 14.30
petek od 9.30 – 16.00

Knjižničarka:
Mojca Jošt
mojca.jost@vgs-bled.si
04 / 575 34 17

Dostopnost

Ta spletna stran uporablja piškotke, da bi izboljšali uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani soglašate, da jih lahko uporabljamo. Več informacij

Obvestilo o piškotkih
Spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1), ki je stopil v veljavo 15. 6. 2013, narekuje, da je sedaj potrebno uporabnike spletne strani obvestiti, če se ob obisku spletne strani prek brskalnika naložijo piškotki na njihov računalnik ali mobilno napravo.
HTTP piškotki (v nadaljevanju piškotki) so majhne tekstovne datoteke, ki se zapišejo na vaš računalnik prek brskalnika, ko obiščete spletno stran. Na https://vs-bled.si uporabljamo piškotke, ki so neškodljivi. S pomočjo piškotkov si pomagamo pri analizi uporabnikov in pri beleženju obiska za statistične namene. To nam omogoča, da izboljšujemo kakovost naših storitev.
Piškotke lahko tudi po želji odstranite. Način kako odstraniti HTTP piškote iz vašega računalnika se razlikuje od brskalnika do brskalnika. Navodilo o odstranitvi piškotov najdete v posameznem brskalniku v rubriki pomoč.
Kakšne piškotke uporabljamo?
Za spremljanje obiska naše spletne strani uporabljamo Google Analitiko.

Zapri