Contact

Welcome to our Website. We are glad to have you around.

Telephone Dean’s office:

+386 8 205 59 58

Telephone Office for study and student affairs

+386 (0)8 205 59 59

Naslov

VISOKA ŠOLA ZA HOTELIRSTVO IN TURIZEM BLED
Prešernova cesta 32, 4260 Bled, Slovenija

Send us a message

Your email address will not be published. Required fields are marked.  Lokacija

  Dostopnost

  Ta spletna stran uporablja piškotke, da bi izboljšali uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne strani soglašate, da jih lahko uporabljamo. Več informacij

  Obvestilo o piškotkih
  Spremenjeni Zakon o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1), ki je stopil v veljavo 15. 6. 2013, narekuje, da je sedaj potrebno uporabnike spletne strani obvestiti, če se ob obisku spletne strani prek brskalnika naložijo piškotki na njihov računalnik ali mobilno napravo.
  HTTP piškotki (v nadaljevanju piškotki) so majhne tekstovne datoteke, ki se zapišejo na vaš računalnik prek brskalnika, ko obiščete spletno stran. Na https://vs-bled.si uporabljamo piškotke, ki so neškodljivi. S pomočjo piškotkov si pomagamo pri analizi uporabnikov in pri beleženju obiska za statistične namene. To nam omogoča, da izboljšujemo kakovost naših storitev.
  Piškotke lahko tudi po želji odstranite. Način kako odstraniti HTTP piškote iz vašega računalnika se razlikuje od brskalnika do brskalnika. Navodilo o odstranitvi piškotov najdete v posameznem brskalniku v rubriki pomoč.
  Kakšne piškotke uporabljamo?
  Za spremljanje obiska naše spletne strani uporabljamo Google Analitiko.

  Zapri